Hirdetés

Stílusos Starfield kabáttal mutathatod meg, miért nem vagy munkában hétköznap délelőtt

|

Ha a NASA-pólód a kedvenc ruhadarabod, akkor lehet, hogy ez a kabát kifejezetten neked szól.

Hirdetés

A Starfield lehet 2023 legnagyobb megjelenése, egy olyan évben, ami egyébként is csordultig van jelentős címekkel. Nem csoda hát, hogy a Bethesda minden fronton támad: jött Starfield kontroller, Starfield fejhallgató, Starfield dzseki, és most itt van a Starfield bomberdzseki is.

Ezt mondjuk nem a Bethesda, hanem az Insert Coin forgalmazza, és egy kicsit visszafogottabb stílust is képvisel, mint a saját gyártású termékek.

Hirdetés

Az Insert Coin kabátjáért 80 fontot (nagyjából 35 000 forint a cikk írásának pillanatában) kell leszurkolnunk, és ezért egy kényelmesnek tűnő, elegáns, de stílusos mintázatot kapunk. Aki szereti ezt a fajta NASA-inspirálta stílust, annak bizonyára ez is bejön. A hatalmas Starfield logó nélkül tudtunk volna élni, ami a kabát hátán díszeleg, de hát valahonnan tudnia kell az utca emberének, hogy mivel is töltjük épp a fél életünket.

Akit érdekel a Starfield kabát, az ezen az oldalon tudja előrendelni azt. Az üzlet egyelőre nem adott meg pontos szállítási dátumot, de valamikor szeptember közepén-végén számíthatunk rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)