Hirdetés

Stranger Things - a sorozattal együtt jön a videojáték

|

Miután ledaráltuk a Netflix sikersorozatának 3. évadát, rögtön rá is vethetjük majd magunkat a játékváltozatra.

Hirdetés

Aki epekedve várja már a Stranger Things 3. évadát, az tegnap biztosan ugrált örömében, hiszen a Netflix végre megmutatta az első kedvcsinálót. A trailer hangulata csillagos ötös volt, így pedig még nehezebb kibírni a július 4-i premierig, de a türelmünkért cserébe dupla szórakozást kapunk. 

Hirdetés

A 2018-as The Game Awardson bejelentett Stranger Things videojáték ugyanis ugyanazon a napon fog debütálni, mint a harmadik szezon, így a Stranger Things 3: The Game is július 4-én válik elérhetővé PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

A BonuxXP egy kooperatív beat'em up műfajú játékkal szeretne majd felültetni minket a nosztalgiavonatra, amelyben a sorozat kreatívjai, a Duffer-testvérek is közreműködnek. 12 játszható karakterre, retro grafikára, rejtvényekre és rengeteg harcra számíthatunk, ráadásul támogatva lesz a helyi és online co-op is, illetve játszhatunk egyedül egy MI-irányította karakter társaságában is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)