Hirdetés

Streets of Rage, Altered Beast sorozatok és filmek készülnek

|

Nagyon kezdenek megszaladni a játékfilmek és sorozatok száma. Ezúttal a Sega akarja képernyőkre vinni a klasszikusait.

Hirdetés

Két titán a 16-bites érából már biztosan képernyőkre kerül. A Streets of Rage és az Altered Beast kapnak egy film és sorozat adaptációt, és a Sega itt még nem áll meg. Terveik vannak már a Golden Axe és a Virtua Fighter sorozatok kapcsán is.

A Variety jelentése szerint a Stories International (ami a Sega és a Hakuhodo DY Holdings közös tulajdona) összeállt a Circle of Confusion csapatával (nekik "köszönhetjük" például a Fear the Walking Deadet is) a Streets of Rage és az Altered Beast kapcsán.

A Stories International felírta még a Golden Axe, Virtua Fighter, The House of the Dead és (ami a legdurvább) Crazy Taxi címeket is a lehetséges adaptációk listájára. Ezekhez keresnek most partnereket. Alig várom, hogy lássam az utóbbi megfilmesítését.

Sokat nem tudunk a munkálatokról, de annyi már biztosnak látszik, hogy a Streets of Rage sorozat és az Altered Beast film biztosan elkészül. A nosztalgiavonat indul, könnyezésig nincs leszállás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)