Hirdetés

Ilyen rendhagyó külsőt kaphatott volna Sub-Zero egy Mortal Kombat-filmben

|

Sajnos a projekt nem igazán valósult meg, de azt legalább megnézhetjük, hogyan képzelte el egy művész a legendás karaktert.

Hirdetés

Az általában kék gúnyában feszítő, szó szerint fagyos harcmozdulatokkal bunyózó Sub-Zero egyértelműen az egyik legismertebb videojátékos karakter, hiszen már a kezdetek óta központi szereplője a Mortal Kombat szériának. Az évek múlásával ugyan kis mértékben változott a karakter megjelenése, de a sajátos ismertetőjegyeit azért sikerült megtartania.

Hirdetés

Pontosan ezen okból kifolyólag is nagyon érdekes Jerad Marantz rajza, ami meglehetősen újszerű formában ábrázolja a harcost. A művész nemrég a saját Instagram-oldalán tett közzé egy posztot, amiben egészen futurisztikus öltözékben és nem túl barátságos fizimiskával tűnik fel Sub-Zero. Marantz ezt a dizájnt egy korábbi Mortal Kombat-filmhez készített, amit elvileg Kevin Tancharoen rendezett volna, de végül a kukában landolhatott a projekt.

Nektek hogy tetszik ez a Sub-Zero?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)