Hirdetés

Super Mario Maker 2 - kissé lassú, de működőképes számológépet csinált egy rajongó

|

Egy matekfeladat megoldásához valószínűleg nem ezt fogjuk használni, de a kreativitás mindenképpen elismerésre méltó.

Hirdetés

A nyáron megjelent Super Mario Maker 2 - érthető módon - egyből a Nintendo-rajongók új kedvence lett, hisze a játékban bárki szabadjára engedheti kreativitását. Korábban valaki már megcsinálta a Super Mario Bros. legelső pályájának extrán nehéz változatát, született a játékon belül RPG, most pedig egy újabb lenyűgöző rajongói projekt látott napvilágot, aminek elkészítéséhez bizony rengeteg időre és türelemre lehetett szükség.

Hirdetés

Már a 2015-ben megjelent, első Super Mario Makerhez is készült egy működő számológép, a Helgefan nevű játékos most a második részhez is elkészítette a kalkulátort, mi pedig még mindig nem találunk szavakat. A The Cluttered Chaos-Calculator 2 pálya úgy működik, hogy választunk két számot 0 és 9 között, eldöntjük, hogy összeadást vagy kivonást szeretnénk-e, ezután máris kezdetét veszi az őrület. A játékosnak csak mozdulatlanul kell állnia, és a gép néhány perc leforgása alatt elvégzi a kívánt műveletet.

Ha kipróbálnátok ezt a csodát, akkor a C81-8H4-RGG kódot beütve ti is meglátogathatjátok Helgefan számológépét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)