Hirdetés

A Mario-univerzum legfontosabb kérdéseire adott választ az Odyssey producere

|

Yoshiaki Koizumi leült egy kamera elé, és ennek köszönhetően megtudhattuk, Toadon sapka van-e, vagy ilyen a feje.

Hirdetés

Egész érdekes dolgokra tudnak rápörögni a rajongók, most például olyan égető kérdéseik voltak, hogy Toad hatalmas gombasapkája egy tényleges sapka-e vagy a feje része, illetve hogy mi a helyzet Mario köldökével és a Mario, Peach, Pauline szerelmi háromszöggel.

Hirdetés

Yoshiaki Koizumi igyekezett válaszolni legjobb tudása szerint.

Az első, és talán legfontosabb kérdés volt a Toad fejével kapcsolatos. Itt a válasz elég egyértelmű:

"Az Toad feje."

Toad tehát nem sapkát visel, hanem így néz ki. Most lehet agyalni rajta, hogy mi van a golyó alatt.

A következő rejtély az volt, hogy ha már vannak Mariónak mellbimbói, akkor miért nincs köldöke. Itt már Koizumi úr is kiakadt.

"Hogy őszinte legyek, nem gondoltam volna, hogy ez vita tárgyát képezi majd a rajongók között. Amikor meghallottam, hogy az emberek Mario köldökéről vitatkoznak, elkezdtem azon gondolkodni, hogy dizájn oldalról kellene-e változtatnunk."

Végezetül a pletykalapok kedvenc témája jött elő: mi újság van Mario szerelmi életével? Most akkor Peach a szerelme vagy Paulina?

"Értékelném, ha tiszteletben tudnánk tartani ennek a háromnak a magánéletét."

Egyébként érdemes végignézni az egész videót, mert több Super Mario Odyssey easter eggel és dizájnnal kapcsolatos kérdésre ad választ.

A továbbiakban szabadon megvitathatjátok Mario köldökének jelentőségét a Nintendo multiverzumán belül. A legjobb teóriákért beírunk egy ceruzás kis ötöst zölddel a nevetek mellé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)