Hirdetés

Szabadságra küldte minden dolgozóját egy cég, hogy nyugodtan játszhassanak az Elden Ringgel

|

Úgy voltak vele, hogy egyébként sem tudnának a munkatársak a feladatokra koncentrálni.

Hirdetés

Nem volt még ebben a generációban olyan játék, ami annyira magas pontszámokat zsebelt be, mint a FromSoftware újdonsága, az Elden Ring. A pontozás ugyan alapvetően csaló lehet, hiszen ahány oldal, annyi különböző szempont és értékelési rendszer (ami 5 pontot kap, az lehet valahol rossz, valahol máshol meg középszerű), de ha ilyen magasak az értékelések egy játéknál, arra tényleg érdemes figyelni.

A FromSoftware újdonságát rengetegen várták, várhatóan több millióan fognak belekezdeni megjelenése napján. Volt cég, ahol inkább megelőzték a bajt.

Hirdetés

Kotaku arról számolt be, hogy a Craftopiát fejlesztő japán Pocket Pair stúdió február 25-ét Elden Holidaynek nyilvánította, sőt, a következő hétfőt is munkaszüneti napként jegyzi, hogy az ott dolgozó kollégák nyugodtan játszhassanak, ne legyen abból feszültség, hogy senki nem tud a munkájára koncentrálni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Korábban egy másik cég a Monster Hunter Rise megjelenése napján engedte haza munkatársait, kivéve a felső vezetőket. Japánban egyébként tényleg komoly gondokat okozhat egy-egy régóta várt újdonság megjelenése: a Dragon Quest játékokat azért adták ki szombatonként, mert rengeteg panasz érkezett a rendőrséghez, hogy a gyerekek nem mennek be az iskolába, ha megjelenik egy új rész, így az Enix kénytelen volt teni valamit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)