Hirdetés

Szédületes a Super Nintendo World virtuális megnyitója

|

A koronavírus miatt sajnos nem nyithatta meg a kapuit a vidámpark, viszont a Universal Studios jóvoltából VR-ban bepillantást nyerhetünk az élménybe.

Hirdetés

A Universal Studios Japan már 2017 óta tervezte a Super Nintendo World kalandparkot, amelynek virtuális valóságában a látogatók kipróbálhatják, milyen lenne a Nintendo legnépszerűbb karaktereinek bőrébe bújni. Ez eredeti ötlet az volt, hogy a 2020-as tokiói olimpia előtt nyisson meg a park, de sajnálatos módon a világjárvány közbeszólt. A Universal viszont virtuálisan mégis kitárta az Osakában épített park kapuit.

Hirdetés

Mivel néhány szerencsés bennfentes ténylegesen bejuthatott, természetesen készültek hosszabb virtuális túrák a Super Nintendo Worldben, így például megnézhetjük a Koopa's Challenge attrakciót, valamint akár a Kinopio's Cafe kínálatát is.

A Universal Parks News Today csapata a YouTube-on ezek mellett még számos érdekes videót publikál, így a Super Nintendo World iránt érdeklődőknek érdemes megnézni a további anyagokat is.

A kalandpark hivatalos megnyitója egyelőre határozatlan időre el lett halasztva, majd a koronavírus veszélyeinek függvényében mérlegeli a döntést a Universal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)