Hirdetés

Szexet ígértek a Cult of the Lamb fejlesztői, kaptak cserébe 100 000 új követőt

|

Úgy tűnik, ez tényleg hiányzott az indie sikerjátékból.

Hirdetés

Vannak olyan játékipari történések, amik kapcsán az egyszeri újságíró nem tudja azonnal eldönteni, milyen hangnemben számoljon be. A közérdek kötelez, így vonakodva, de szólunk arról, hogy a Cult of the Lamb kapni fog egy szexközpontú frissítést vagy DLC-t. Akármelyik is legyen, a fejlesztők megígérték, és mivel az ezzel kapcsolatos X-posztjuk meglepően nagyot ment, már kénytelenek is lesznek betartani ígéretüket.

A Cult of the Lamb tavaly nyáron jelent meg, és egy pillanat alatt hatalmas siker lett. A Devolver Digital karolta fel a projektet, akik nagyon szeretnek kreatív indie címek mögé állni. Be is jött nekik a buli, hiszen csak PC-n 50 000-es átlag játékosszáma volt a megjelenés utáni hetekben. Mostanra persze jelentősen csökkent a lelkesedés a cím körül, de aztán jött egy poszt a fejlesztőktől:

"Ha az év végéig elérjük a 300 000 követőt, akkor szexet rakunk a játékba."

Hirdetés

A Twitter fiók 2 óra alatt elérte a célszámot, és az azt következő 24 órában összeszedett még extra 100 000-et. A Devolver srácait nagyon összezavarta a helyzet:

"Kényelmetlen embermennyiség kérdezget minket e-mailben arról, hogy a szektás állatkák K-ni fognak-e."

Van egy tippünk egyébként, hogy az egész sztori a jövő év elején érkező Sins of the Flesh tartalommal kapcsolatos, de igazából mi már nem akarjuk fejtegetni a dolgot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)