Hirdetés

Újabb szakszervezet csatlakozott a szinkronszínészek sztrájkjához

|

A szinkronszínészek jelentős hányadát képviselő SAG-AFTRA-hoz egy másik szakszervezet is csatlakozott a munkabeszüntetésben, ami már majdnem egy hónapja tart.

Hirdetés

Október 21-ét jelölte meg a sztrájk előtti utolsó határidőként a SAG-AFTRA, amikor szintén nem sikerült megállapodniuk a korábban partnereiknek számító kiadókkal. Így már nagyjából egy hónapja nem dolgoznak velük a szakszervezet tagjai, akik mellé további művészek álltak.

Tegnap jelentette be az Actors Equity America, hogy az ő tagjaik is csatlakoznak többek között a Warner, az Activision, a Take-Two, és az Insomniac Games elleni munkabeszüntetéshez.

A frissen társult szervezet részéről Gabrielle Carteris szólította fel a kiadókat, hogy ahelyett, hogy megpróbálnák megosztani a szinkronszínészeket, üljenek vissza a tárgyalóasztalhoz. A sztrájkoló művészek egyébként több alkalommal is demonstráltak az érintett cégek székhelye előtt, de egyelőre nem úgy tűnik, hogy a kiadók engednének a szakszervezet követeléseinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)