Hirdetés

Szlovákiában letiltották a Twitchet, az indok megdöbbentő

|

Igazán komolyan veszik a jelek szerint a szlovák hatóságok a helyi szerencsejátékkal kapcsolat törvényeket.

Hirdetés

Az egyik helyi internetszolgáltató, név szerint az O2 ideiglenesen blokkolta a Twitchet a Szlovákiában. Elvileg szépen sorban a többi internetes cégnek is követnie kellett volna az O2-t, de később ők is inkább feloldották a tiltást, nem teljesen világos tehát, hogy most csak kihasználják a pár napos türelmi időszakot, vagy végül egyik szolgáltatónak sem kell fenntartania a tiltást.

A helyzet azért extrém, mert ehhez elég volt egyetlen egy ember szabályszegése, és ennek következtében elvileg pár napon belül minden internetszolgáltatónak életbe kell léptetnie a blokkolást.

Hirdetés

A szlovák Zive oldal értesülései szerint mindez azért történt meg, mert egy dDandis nevezetű streamer internetes pókert játszott a Twitchen, ezzel pedig súlyosan megszegte a helyi szerencsejáték-szabályokat. 

Elvileg pár napja van minden szlovák szolgáltatónak arra, hogy eleget tegyen törvényi kötelezettségeinek, és blokkolja az országban a Twitchet, mivel az oldal felkerült a helyi hatóságok tiltólistájára. Hamarosan tehát elképzelhető, hogy az O2 mellett az összes többi cég is le fogja kapcsolni a streamer oldalt a saját előfizetői számára. 

Egyébként dDandis hivatalos Twitch partner (volt), és több mint 35 ezer követővel rendelkezett. Az elmúlt napokban több pókeres streamet is fellőtt, melyeket nem rejtegetett, a platform "póker" szekciójában lehetett nézni az adásait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)