Hirdetés

Taipei Game Show - de miért robotokkal toboroz a hadsereg?

|

Érdekes fotókat szereztünk a Taipei Game Show keretében toborzó tajvani seregről, akik egy robotos poszterrel hódítják meg a gamereket. Nem csak a fesztiválon, egyébként is.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be arról nektek, hogy a Taipei Game Show-n a tajvani hadsereg nagy erőkkel toborzott (az egyébként sorköteles fiatalokat), látványos standdal mutatták meg, hogy a jó lovas katonának de jól vagyon dolga, eszik iszik a sátorban, semmire sincs gondja.

Na most a "Hej élet be gyöngy élet" alapú toborzási show képeit nézve gyanús volt már korábban is az egyik poszter, most sikerült egy jobb képet szerezni, amin jól látható, hogy egy óriásrobot képe is ott díszeleg a falon.

Külön érdekesség, hogy egyébként sikerült egy - nem a Taipei Game Show területén található - toborzóirodát is lefotózni, ahol szintén ott díszeleg a robotos plakát.

A tajvani sereg már robotokkal csábítja a fiatal haderőt? Esetleg már a robotok készülnek is? Ezek a lányok is azok?

Tiszta paranoia. Tiszta Pacific Rim (a legfelső képnek direkt azt tettem oda, hogy egyértelmű legyen).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)