Hirdetés

Tarol a Twitchen és a Steamen a Crab Game, könnyen kitalálhatjátok, miért

|

Egy egyszerű, meglehetősen bugyuta, de ingyenes játék készült a Squid Game alapján, ami most nagyot megy a neten.

Hirdetés

Azon gamereknek, akik látták a Squid Game sorozatot, bizonyára átfutott az agyán, hogy könnyen lehetne belőle egy egyszerű, a Twitchet pillanatok alatt leuraló játékot készíteni, a sikerhez még csak nagy erőfeszítésre sem lenne szükség a mai, battle royale-okkal átitatott világban. Dani Deverson is hasonlóan érezte, ezért gyorsan összedobta a Crab Game-et, ami október végén vált elérhetővé a Steamen.

Témájának és ingyenességének köszönhetően könnyen megtalálta a közönségét: volt olyan pillanat, amikor közel 40 ezren játszották egyszerre, Twitchen pedig szintén több tízezer nézőt vonz, beelőzve a PUBG Battlegroundst (tényleg ez már a neve), az Overwatchot vagy a Rocket League-et.

Hirdetés

A Piros lámpa, zöld lámpa és az üvegpadló mellett számos más, gyerekjáték inspirálta kihívás is megtalálható benne, 9 játékmódban lehet próbálkozni, a menetek végén pedig csak egy valaki maradhat. Van bombával kergetőzés és eltűnő padlós játék is. 

Dani egy 14 perces videóban mesélt arról, hogy hogyan született meg 2 hét alatt a Crab Game a Unity és néhány egyéb eszköz, forrásanyag segítségével.

Népszerűsége valószínűleg hamar elhal majd, de most még örülünk neki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)