Hirdetés

Te kiszúrtad a Vaják 2. évadában a játékokra tett utalást?

|

A Netflix Vaják sorozatának második évada egy finom, de nehezen félreérthető utalást tett Sapkowski regényeinek játékos feldolgozásaira.

Hirdetés

Ugyan a Netflix nagy sikerű Vaják feldolgozása nem a CD Projekt által kiötlött történeteket, hanem Andrzej Sapkowski regényeit és rövidebb történeteit dolgozza fel, a stáb egyes tagjairól, így a főszereplőt megformáló (és méretes kocka) Henry Cavillről is tudjuk, hogy a játéktrilógia rajongója. Így nem meglepő, hogy a második szezonba be is csempésztek egy kis utalást az interaktív adaptációkra.

Hirdetés

A kikacsintást nem feltétlenül kell nagyítóval keresni, ugyanis a Netflix geek tartalmait népszerűsítő Twitter-fiók készített is róla egy külön posztot, felhívva a figyelmet a lengyel stúdió munkáit idéző pillanatra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Vaják sorozatban a kellékesek úgy döntöttek, hogy kör alakú medálokat adnak a szörnyvadászok nyakába, amiknek a belsejében találhatók különböző minták. Ezért is lóg ki az összképből az a medál, amit egy Vesemirt ábrázoló snittben láthatunk, és teljesen egy farkasfej alakját imitálja.

Persze akik játszottak a CD Projekt Witcher trilógiájával, azok felismerik, hogy ez a dizájn a játékbeli Geralt számára jelezte számtalan alkalommal, hogy veszély leselkedik rá. A kérdéses medált egyébként nem kellett külön elkészítenie a Vaják sorozat alkotóinak, a replika több változata is kapható kereskedelmi forgalomban, és több sportolónál is látható volt az utóbbi években, akik Geralt rajongói.

Aki igazán odavan a Vaják világáért és főszereplőjéért, az a nyaklánc mellett akár egy különleges díszítésű gamer székre is lecsaphat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)