Hirdetés

Tekken 7 - oké, hogy jutottunk el idáig?

|

23 év és hat rész alatt elég bonyolult lett a Bandai Namco verekedős sorozatának története, így a Tekken 7 megjelenése előtt videós összefoglalóban frissíthetjük fel emlékeinket azzal kapcsolatban, mi is történt eddig.

Hirdetés

A Tekken 7 hamarosan esedékes megjelenésével először látogat PC-re a sorozat, de valószínűleg nem csak a konzollal nem rendelkező játékosok vannak némi lemaradásban a széria szerteágazó történetét illetően. Ezért a Bandai Namco és a GameTrailers csapata egy közös videósorozatot indított, amivel könnyedén felzárkózhatunk.

Hirdetés

Mivel az első rész 1994-ben jelent meg, nem meglepő, hogy az első három epizód történetét retró külsővel dolgozták fel. A magyarázatra egyébként bőven lesz szükség, hiszen a hetedik részben még mindig a Mishima-család és cégbirodalmuk körül forog a konfliktus, ami a Tekken 7 előtt rengeteg csavart, árulást és bonyolult kapcsolatot tárt már a játékosok elé.

Nektek mennyire fontos egy verekedős játékban a háttértörténet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)