Hirdetés

Tényleg létezik: a minihűtő után itt az Xbox kenyérpirító

|

Xbox logós toast kenyeret fogyaszthatnak a rajongók reggelire.

Hirdetés

Függetlenül attól, hogy ki mit gondol a Microsoftról, azt el kell ismerni, hogy Redmondban értik a viccet, és nem esnek kétségbe attól, ha valamelyik termékük vagy szolgáltatásuk az internet népművészeinek hála mém formájában köszön vissza. Sőt, éppen ellenkezőleg, maguk is beszállnak a poénkodásba, és még arra is láttunk példát, hogy egy keblükre ölelt mémből ténylegesen kapható terméket faragtak. Remek példa erre az Xbox Series X által ihletett minihűtő.

De nemcsak a Microsoft fekete monolitja szolgált inspirációként a mémgyártók számára. A 9. generációs konzolcsalád szerényebb képességű tagja, az Xbox Series S simán elmenne hangszórónak vagy táskarádiónak, de akár rezsónak is, s bár ilyesmi még nem született a gép nyomán, kenyérpirító már igen.

Hirdetés

Még tavasszal, április elsejéhez viszonylag közel bukkantak fel az első képek a közösségi médiában különböző Xbox és Halo témájú termékekről, de akkor még nem lehettünk száz százalékig biztosak a valódiságukban. Most viszont kiderült, hogy az Xbox Series S-ről mintázott kenyérpirító tényleg létezik, mi több, a legnagyobb amerikai áruházlánc, a Walmart már el is kezdte értékesíteni darabját nettó 39,99 dollárért (azaz körülbelül 14 ezer forintért).

A kenyérszeletek mellett, bagellel, gofrival és angol muffinnal is elboldoguló, kiolvasztás funkcióval is felvértezett (ehhez külön gombot kapott) konyhai kisgép legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy belesüti az ételbe az Xbox logót, amit kihagyni óriási hiba lett volna a tervezői részéről. Hat fokozatban állítható a pirítás intenzitása, és került rá egy LED visszaszámláló, hogy tudjuk, mennyi időnk maradt még az előző adagot megkenni, mielőtt elkészülne az utánpótlás. A morzsagyűjtő a könnyebb tisztíthatóság kedvéért eltávolítható.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)