Hirdetés

Tervezett egy autófestést, 8000 évre kitiltották a Forza Horizon 5 egyik játékosát

|

Nem tetszett a Turn 10 Studiosnak a kreatív dizájn.

Hirdetés

A Forza játékokban az a legjobb, hogy sokféleképp játszhatjuk őket: akkor is jól szórakozhatunk, ha a legkisebb részletekig finomhangolnánk járgányainkat, és akkor is, ha csak a versenyzés része érdekel minket. Aki különleges festést szeretne, de nincs ideje, kedve, vagy kellő kreativitása alkotni, más játékosok műveiből is válogathat - feltéve, hogy a cenzorok nem ítélik sértőnek egyik-másik dizájnt.

Egy játékos úgy gondolta, jó ötlet lesz az autóján ötvözni a KFC dizájnját Kim Dzsongun koreai diktátor arcképével és néhány márka kreatív átnevezésével. A Turn 10 Studios ellenőrei másképp látták.

Hirdetés

Nem tudni, hogy pontosan melyik elem, vagy netán az elemek összessége eredményezte-e a bant, de az illető 9999. december 31-éig nem játszhat online. Elképzelhető, hogy a #SendNukes hashtag, a Nike Nuke-ra átírt logója, a New Balance-t helyettesítő Nuke Balance, a Pirelli logóra hajazó Pyongyang felirat (ez Észak-Korea fővárosa, Phenjan angol átírata), netán a két Korea közti határra utaló Parallel 38, vagy konkrétan a vezér arcképe volt-e a ban kiváltó oka.

A teljes Forza sorozatra, valamint a Forza játékokhoz kapcsolódó netes felületekre, streamekre és fórumokra vonatkozó szabályok szerint zéró tolerancia vonatkozik a gyűlöletbeszédre, az erőszakos cselekedetekre, az obszcén képek megjelenítésére, illetve a csalásra, továbbá nem lehet a felhasználói tartalmakban sértő kifejezés vagy gesztus, tilos mások zaklatása és bántalmazása, a meztelenség és szexuális tartalmak ábrázolása, az önsértés bátorítása, bizonyos közismert egyének, szervezetek vagy események megjelenítése, önkényuralmi jelképek feltüntetése, sőt, a listán szerepel, hogy a kisteherautókra nem szabad felfesteni az "ingyen cukorka" vagy "ingyen akármi" kifejezéseket. Ne gondoljátok, hogy ez alaptalan.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Szóval egyfelől érthető a döntés, nem kell, hogy a politika olyan videojátékokban megjelenjen, ahol semmi helye, ráadásul ez sértőnek is tekinthető az észak-koreai rendszer vezetői és hívei számára. Az már talán csak részletkérdés, hogy ők a játékon belül egyáltalán nem találkozhatnak vele, az interneten meg bizonyára csak a cenzorok látják. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)