Hirdetés

Tetris - ilyen gyorsan még soha nem láttad

|

Miért ne lehetne Tetris speed run? Az itt látható videó nem gyorsított felvétel, sikerül 19 másodperc alatt 40 sort eltüntetni. Az állam is lassabban esett le.

Hirdetés

Igazából nem úgy nevezik, hogy speed run, van hivatalos neve is. Line race vagy éppen sprint - a lényeg az, hogy a nálunk lényegesen jobb képességekkel rendelkező emberek azon versenyeznek, ki tud minél rövidebb idő alatt 40 sort eltüntetni a Tetris játékban.

Ez is amolyan online "ki ha én nem" játék, és a Keroco nevet viselő japán versenyző minden eddiginél gyorsabban, 19.68 másodperc alatt tünteti el a 40 sort. Egészen elképesztő videó látható alább, nincs az az eSport kommentátor, aki ezt képes lenne közvetíteni:

A kilencvenes évek elején Magyarországon elképesztően nagy őrület volt a kínai elemes Tetris játék, minden családi mellékhelyiségben ott figyelt szériatartozékként a gép, de sajnos mégsem mi termeltük ki a bajnokot. Persze lehet próbálkozni, ha valaki Keroco babérjaira tör, bár nem nagyon tudom elképzelni, hogy létezik ennél gyorsabb játékmenet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)