Hirdetés

The Brothers Rapture - Bioshock rajongói film készült

|

Szálljunk le a Bioshock Infinite fellegeiből, és térjünk vissza az első Bioshock városába. Rapture ezúttal egy rajongói filmnek köszönhetően elevenedik meg.

Hirdetés

Ha már feladtuk a reményt, hogy nem lesz Bioshock film, még mindig ott a végső lehetőség, hogy a rajongók hozzanak össze egyet. Nos, ez megtörtént: jövő héten jelenik meg.

The Brothers Rapture - ez a címe annak a rajongói filmnek, amely az első két Bioshock helyszínére viszi el a nézőket, Rapture vízalatti városába. A főszereplő két testvér először próbálja ki a plazmidokat ebben a trailerben:

Torontói filmszakos hallgatók dobták össze a filmet az IndieGoGo oldalán lezajlott kalapozás segítségével, a végeredményt - ha minden igaz - május 13-tól tekinthetjük meg. A trailerből is látszik, hogy rendesen odafigyeltek olyan részletekre, mint a díszletek, kosztümök, zenék, de még a színvilág is a helyén van.

Szóval, ha nem is Gore Verbinski dollármilliós szuperprodukcióját nézzük, legalább a készítők szeretete biztosan látszik. Egy adaptáció esetében ez még a költségvetésnél is fontosabb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)