Hirdetés

Jön a The Division film, megtudtuk, kik lesznek a főszereplők

|

A Ubisoft hivatalosan is bejelentette, hogy mozifilm készül a Tom Clancy's The Division alapján, de a sztori még nincs teljesen kész. Részleteket azért tudunk.

Hirdetés

Nagyon fellelkesült a francia székhelyű kiadó, valószínűleg nagyon bíznak benne, hogy a decemberben bemutatkozó Assassin's Creed mozi jól sikerül. 

Még nem tudjuk, mi lesz a következő, viszont a Splinter Cell sorozat megfilmesítése már folyamatban van, és mint azt ma egy sajtóközlemény megerősítette, a The Divisioné is. A film egyik főszereplője Jake Gylleenhaal lesz, aki a Prince of Persiában a herceget alakította, a másik pedig Jessica Chastain. Kettejük produkciós cége is részt vesz a munkálatokban. Egyelőre csak a világ és a téma adott, maga a történet nem, de a játék hangulata és alapjai nagyon rendben vannak, simán lehet ebből az alapanyagból jó filmet készíteni.

A Tom Clancy's The Division New Yorkban játszódik, ahol egy járvány végigsöpört az emberiségen, és romba döntötte a világot. A kormány aktiválta a Division ügynökeit, hogy szembeszálljanak a várost uralmuk alá hajtó frakciókkal. Ebből indulunk ki, meglátjuk, hova sikerül kilyukadni a filmeseknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)