Hirdetés

Rakd össze a saját Elder Scroll replikádat

|

A Folkenstal Armory nem viccel: elkészítették a The Elder Scrolls címadóját. Hatalmas méretű Elder Scrollokkal rakhatod tele a lakásodat.

Hirdetés

Ha már annyi pénzed van, hogy nem tudsz vele mit kezdeni, akkor vess egy pillantást erre a linkre, amin keresztül megveheted az álmodat, már ha The Elder Scrolls rajongó vagy. Igaz, hogy az Elder Scroll kitet neked kell majd összeraknod, de olyan csoda lesz a tortura vége, mint a lenti gyönyörűség.

A Folkenstal Armory összerakott egy bemutatódarabot, amit ráadásul a szintén saját készítésű ebony armorban lóbált. Ennyiből azért már lehet, hogy kitalálom a kedvenc sorozatát. Egyébként egy Elder Scroll kit laza 620 dollárba (173 000 Ft) kerül, így érdemes lesz már most elkezdened gyűjtögetni, ha karácsonyra ilyesmivel akarod meglepni magad. Addigra talán már feltöltik a készletet, ami egyébként pillanatok alatt kiürült.

Érdemes végigböngészni a Folkenstal Armory weboldalát. Más játékokból is készítettek el replikákat, melyek pont ugyanennyire lenyűgözőek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)