Hirdetés

The Last of Us Part II szuvenír a láthatáron: egy kisebb vagyonért eladó Ellie gitárja

|

Ezzel a The Last of Us Part II gitárral lenne a legstílusosabb előadni az előzetes alatt hallható True Faithet.

Hirdetés

Jelenleg a fél internet a The Last of Us folytatásával foglalkozik, amely a Metacritic és kommentszekciók alapján úgy tűnik, hogy megosztja a játékosokat, a sajtó esetében viszont pozitív a visszhang (olvassátok el mazur The Last of Us Part II tesztjét, átfogó képet ad). 

Hirdetés

Aki továbbra is kedveli Ellie-t és a The Last of Us Part II-t is hangulatosnak találja, az talán örülni fog a hírnek, hogy a karakter hangszere megvásárolható. Természetesen replikáról van szó, egy egyedi Taylor 314ce gitár, amely a Naughty Dog és a Taylor szoros együttműködésében készült és a PlayStation Gearről érhető el. Az árcédulája azonban igencsak borsos: nagyjából 712 ezer forintot kóstál, ráadásul az Egyesült Államokon, Kanadán és Mexikóba lehetséges csak a szállítás. Gyönyörködni azért lehet benne, íme: 

Ha nem lenne mára programotok a vásárláson való vacilláláson kívül, akkor ajánlunk egyet: nézzétek meg a The Last of Us Part II livestreamünket, amelyben HP és Csirke merültek el a Naughty Dog játékában, de csak az első pár óra erejéig. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)