Hirdetés

Az évekkel ezelőtt bejelentett mozifilmet váltja fel az HBO The Last of Us sorozata

|

Mivel az a projekt akkor vakvágányra futott, így annak alapjaira készíti el Neil Druckman és Craig Mazin a sorozatot.

Hirdetés

Kétségtelenül a nap híre volt tegnap, hogy az HBO gondozásában készül a The Last of Us sorozat, ami a játékrajongók egy régi vágyát teljesítheti be. Egy remek feldolgozás elkészítésére most meg is van minden esély, hiszen a projekten a játékok írója, Neil Druckman és a tavalyi bombasiker Csernobil sorozat alkotója Craig Mazin dolgozik. Most az is kiderült, hogy nem a semmiből kezdik el a munkát, hiszen a régebben bejelentett mozifilmet váltják fel a részek. 

Hirdetés

Még 2014-ben jelentette be először a Sony, hogy a megpróbálkozna a méltán népszerű The Last of Us filmre vitelével, amit már akkor is egyöntetű lelkesedés fogadott a játékosok részéről. Pláne azután, hogy az is kiderült, hogy a játék írója, Neil Druckman áll majd a projekt mögött. Ezután sorra érkeztek a hírek, a színészeket is elkezdték kiválogatni - egy ponton még Rami Malek is szóba került - azonban 2016 után gyanús csend állt be a projekt körül. 

Most ismét parttalan lelkesedés kerítheti hatalmába Ellie és Joel rajongóit, viszont akik arra számítanak, hogy a régebben bejelentett film is elkészülhet, azoknak sajnos csalódniuk kell. Egy belsős forrás azt állítja, hogy a frissen bejelentett sorozat a film helyett készül el, így annak a projektnek búcsút mondhatunk. Mi személy szerint nem bánkódunk, hiszen a sorozat sokkal megfelelőbb formátum lehet egy olyan összetett történet elmesélésére, amilyet a The Last of Usban láthattunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)