Hirdetés

Az igazi Zelda rajongó otthona furcsább, mint gondolnád

|

Van egy Zelda fanatikus, aki bizony a mai napig nem tudta megunni az Ocarina of Time hírhedt hangszerének hangját. Az otthona pedig ehhez idomult.

Hirdetés

Nemrég megjelent a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ami eddig kiváló értékeléseket kapott, viszont 1-2 ponttal még így is elmarad a sorozat legjobbnak tartott darabjától, amely ugye még mindig az Ocarina of Time. A sorozat egyik rajongója annyira imádja ezt az epizódot, hogy gyakorlatilag az egész otthona működését e köré építette.

Ugye az Ocarina of Time központi játékmechanizmusa arra épül, hogy ha különböző dallamokat játszunk el a címben is szereplő okarinán (ami egy nagyon aranyos fúvós hangszer), akkor azzal különféle varázslatos dolgokat tudunk elérni. Az alábbi fanatikus háza annyira nem varázslatos, de az biztos, hogy nagyon közel kerül hozzá.

A projekt lényege, hogy egy Raspberry Pi segítségével összekapcsolt egy csomó berendezést az otthonában, amiket aztán egy hangfelismerő rendszer segítségével tud kapcsolgatni. Persze az valóban egy kicsit macerás, hogy folyton hurcolni kell az okarinát, ha az ember csinálni akar valamit, de az igazi Zelda feelingnek nyilván ára van.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)