Hirdetés

Johnny Depp cége sorozatot készít a The Secret World alapján

|

Johnny Depp producerként támogatja majd a Funcom MMORPG-jének átültetését sorozatba.

Hirdetés

Főnixként támadt fel hamvaiból a The Secret World és az átalakított, felújított verziót már mindenki ingyenesen játszhatja június végétől kezdve The Secret World Legends címmel. Nem ez az egyetlen örömteli hír azonban a játék kapcsán, akad itt egy adaptáció is. 

Hirdetés

A Deadline számolt be róla, hogy Johnny Depp és produkciós cége, az Infinitum Nihil több producer bevonásával sorozatot faragnak a Funcom újjáéledt játékából, amelyről jelenleg annyi információ áll rendelkezésünkre a puszta létezése mellett, hogy James V. Hart (Hook, Drakula, Kapcsolat, Lara Croft: Tomb Raider) és Jake Hart írják, valamint Pam Veasey (A körzet, New York-i helyszínelők, CSI: Cyber) lesz a showrunner. A játék univerzumából táplálkozó szériában minden benne lesz, ami miatt a The Secret Worldöt szeretik a játékosok: a sztori a titkos ügynökök csapata és a titkos társaságok közötti sötét háborúra összpontosít. Veasey szerint a játék tökéletes alapanyag egy élőszereplős, epizodikus kalandhoz. Ezzel nem nagyon tudunk vitatkozni. Ti kiket látnátok szívesen a szereplőgárdában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)