Hirdetés

The String Arcade - játékzenék vonósnégyessel

|

Hogyan lehet egyébként is csodálatos játékzenéket még jobbá tenni? Hát egy vonósnégyessel.

Hirdetés

A String Arcade egy 15 számból álló zenei album melyen klasszikus játékokból származó dallamokat hallhatunk, nem is ez a lényeg. A klasszikus dallamokat egy vonósnégyes dolgozta fel, így egy egészen különleges művészeti alkotás született.

A lemezen többek között a Portal 2 – Turret témáját, a Minecraft fődallamát, a The Legend of Zelda jellegzetes hangjait, és a Plants vs. Zombies már-már slágernek számító zenéjét is élvezhetjük egyedi feldolgozásban. Még a LucasArts régi, Outlaws című klasszikusából is hallhatunk egy vonósnégyesre optimalizált változatot. Ráadásul az egészet teljesen ingyenesen meghallgathatjátok.

Persze ahhoz, hogy a válogatást letöltsétek, már fizetni kell, de 10 dollárt bőven megér egy ilyen csodálatos, és nosztalgikus remekmű, pláne, hogy minden egyes centet egy jótékonysági kampányban használnak fel. Szóval tessék csak zsebbe nyúlni, ilyen zenékért megéri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)