Hirdetés

Animációs Dragon Age kisfilm tanítja a gyerkőcöket a bölcsességre

|

A BioWare animációs stílusban mesél el egy klasszikus mesét a Dragon Age fantasy univerzumából, amely a Dark Horse Comics könyvéből lépett elő.

Hirdetés

Miközben a BioWare teljes gőzzel dolgozik az E3 2017 során leleplezett Anthemen, nem felejtették el a Dragon Age franchise-t sem, amelynek már készül a következő része a háttérben, viszont amíg megkapjuk az első részleteket róla, addig ki kell bírnunk más érdekességekkel: például egy animációs rövidfilmmel a játék univerzumában elhelyezve.

Hirdetés

A stúdió ugyanis kiadott egy animációs kisfilmet "The Tale of Corsa the Jackal" címmel, melyet a Dark Horse Comics által kiadott "Dragon Age: The World of Thedas Volume II" nevezetű könyvből adaptáltak. A hivatalos BioWare blog leírása szerint a Dragon Age világában ez a gyermekek egyik kedvenc esti meséje, amely az őszinteségre int és arra figyelmeztet, hogy a hamis ígéreteknek milyen következményei lehetnek. Meglehetősen tanulságos!

Mellesleg a videóban felcsendül a Dragon Age: Inquisition egyik hangulatos kocsmai dala, az Empress of Fire is, nekünk pedig kedvünk támadt újra játszani. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)