Hirdetés

The Walking Dead - ilyen lenne 8-biten a zombivadászat

|

A Cinefix megmutatta, milyen is lenne 8-bitben lövöldözni a The Walking Dead zombijaira.

Hirdetés

A Cinefixnek már számtalan 8-bites bemutatót köszönhetünk az aktuális sikersorozatokból vagy mozifilmekből, elég csak a Bosszúállókra vagy a Galaxis Őrzőire gondolnunk. Most megmutatták nekünk, hogyan képzelik el korunk talán legnépszerűbb zombijait 8-biten.

Tőlem messze áll a The Walking Dead sorozat, de szerintem jó pár rajongót érdekelne az első két évad eseményeit feldolgozó, "run and gun" stílusban készült adaptáció. A 8-bites élőhalottakkal teletűzdelt túrát csupán videón keresztül láthatjuk működni, de így is remekül fest a Cinefix alkotása. Az sem kizárt, hogy a harmadik és negyedik évadot is elkészítik, úgyhogy érdemes lesz figyelemmel követni a srácok munkásságát.

Ti kipróbálnátok a 8-bites Walking Deadet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)