Hirdetés

A Vaják sorozat 2. évadában nagyobb fókuszt kap ez a két karakter

|

A széria showrunnere, Lauren S. Hissrich mesélt egy keveset a következő szezonról.

Hirdetés

Míg a Vaják sorozat stábja arra vár, hogy elkezdhesse forgatni a 2. évadot nem csupán azzal vannak elfoglalva, hogy megcsillogtassák szakácstudományukat. A showrunner, Lauren S. Hissrich például apróbb információkat oszt meg a közösségi médiában arról, hogy mi várható a folytatástól. 

Hirdetés

Noha Hissrich nem volt túl bőbeszédű, azt azért elárulta Twitteren, hogy a második évadban szeretne mélyebbre ásni a két antagonista, Cahir (Eamon Farren) és Fringilla Vigo (Mimi Ndiweni) karakterében. Hogy kik ők, miért fontos számukra Nilfgaard és hová tartanak. A forgatókönyvíró szerint ez az egyik kedvenc része a Vaják sorozat új szezonjában. 

Mivel a koronavírus-járvány miatt egyelőre szünetel a forgatás, ezért nem lehet biztosat tudni arról, hogy Ríviai Geralt (Henry Cavill) mikor térhet vissza a Netflixre új kalandokkal, de valószínűleg valamikor 2021-ben számíthatunk rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)