Hirdetés

Vaják - most már biztos, hogy lesz második évad

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a Netflix már most bizalmat szavazott a Sapkowski könyvein alapuló szériának.

Hirdetés

A tervek szerint karácsony előtt néhány nappal, egészen pontosan december 20-án debütál a Netflix kínálatában a The Witcher (magyarul Vaják), amiben viszontláthatjuk a könyvek és a játékok jól ismert szereplőit. Ráadásul a jelek szerint nem kell attól tartanunk, hogy egyetlen szezon után elkaszálják a dolgot.

Hirdetés

A Netflix a Twitter-oldalán, egy kardokat ábrázoló kép kíséretében jelentette be, hogy be lett rendelve a The Witcher sorozat második évada, így szinte már biztosan nem érnek véget egy szezon után Geralt kalandjai a tévéképernyőkön. Már csak abban kell reménykednünk, hogy hozza az elvárt színvonalat, és a rajongók is izgatottan várják majd a folytatást, miután végignézték az első évadot.

Ti adtok egy esélyt a The Witcher szériának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)