Hirdetés

The Witcher - még idén láthatjuk a sorozatot

|

Henry Cavill Ríviai Geraltja nem várat túl sokat magára.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik a The Witcher sorozat forgatása, a közelmúltban a tatai várnál vettek fel jeleneteket, és érkezett felvétel Triss Merigoldról is egy lengyel helyszínen. Az Andrzej Sapkowski regényei alapján készülő szérián tehát teljes erőbedobással dolgoznak, de még mindig nem tudjuk pontosan, hogy mikor számíthatunk a premierre. 

Hirdetés

Most a Deadline arról számolt be, hogy a befektetőknek intézett szavaiban a Netflix tartalmakért felelős vezetője, Ted Sarandos elmondta: terveik szerint a The Witcher sorozat 2019 végén, az utolsó három hónap során debütálhat a streaming platformon. Az év második felében olyan újdonságokkal készül még a Netflix a szörnyvadász bemutatkozásán kívül, mint a Stranger Things, a 13 Reasons Why, az Orange is the New Black és a The Crown új évadai, valamint a Michael Bay-féle Six Underground és a Martin Scorsese nevével fémjelzett The Irishman. 

Ha minden jól megy, akkor idén abban a tudatban szilveszterezhetünk majd, hogy már láttuk Henry Cavillt Ríviai Geraltként. Mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)