Hirdetés

Elon Musk játszhatóvá tenné a The Witchert a Teslákban, a CD Projekt is reagált

|

Több mint négyszázezer twitterező egyetért vele.

Hirdetés

Elon Musk egy ajándék a világnak, erről havonta legalább egyszer megbizonyosodhatunk. Amellett, hogy egy zseni, szereti a játékokat és az animéket is, és ezzel viszonylag könnyen a szubkultúrához tartozók szívébe tudta lopni magát. 

Hirdetés

A Tesla autókban egész nagy kijelző kapott helyet, ami például játékra is alkalmas (persze csak akkor, ha az autó parkol). Lehet rajta régi Atari játékokat játszani, Cupheadezni, Fallout Shelterezni, Beach Buggy Racing 2-zni, a következő pedig a The Witcher lehet (valószínűleg a Wild Hunt), bár ez egy kicsit nagyobb vállalás. Mindenesetre Musk feldobta az ötletet, a twitterezők rákaptak, a CD Projekt meg két fiókkal is reagált. GOG-ként azt írták, a DRM-mentes változatot lenne érdemes beépíteni, mert akkor nem kell a netkapcsolat miatt aggódni, míg a The Witcher fiókja egy képet tett közzé, ami mindent elmond.

Csak idő kérdése, hogy valaki a The Wicher III-ba modoljon egy Teslát Keszeg helyére. Lassan joggal lehet a Teslákat a világ legfejlettebb játékkonzoljainak hívni, még ha nem is abban a tekintetben fejlettek, ami a játékok szempontjából fontos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)