Hirdetés

Tartalmas könyvből ismerhetjük meg jobban a Cyberpunk 2077 futurisztikus városát

|

A CD Projekt Red egy veterán képregénykiadóval együtt alkotja meg a mindenféle fontos infóval teli kötetet.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077-nek egy vérbeli cyberpunk város, Night City ad otthont, így leginkább ezen a nem túl barátságos helyen fogunk kalandozni és ilyen-olyan küldetéseket megoldani. A legnagyobb rajongók pedig akár majd a játékon kívül is beleáshatják magukat a metropolisz történelmébe.

Hirdetés

A CD Projekt Red és a Dark Horse Comics közös munkájának köszönhetően érkezik a The World of Cyberpunk 2077 című könyv, ami kitűnő olvasmány lehet, ha épp nem a játékban császkálunk. A képregénykiadó szerint az új, 200 oldalas alkotásnak köszönhetően minden lényeges információt megtudhatunk majd Night City történelméről és a várost benépesítő karakterekről.

A kötet 2020. április 21-én kerül a boltok polcaira, tehát öt nappal a Cyberpunk 2077 megjelenése után már kezdődhet is az olvasgatás.

Egyelőre nem tudjuk, hogy nálunk is megjelenik-e a The World of Cyberpunk 2077, de több külföldi viszonteladónál is elő lehet már rendelni 39,99 dolláros, azaz kicsivel több mint 11500 forintos áron. Ti kíváncsiak vagytok Night City történetére?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)