Hirdetés

Már nézhető a The King of Fighters sorozat első két epizódja

|

The King of Fighters: Destiny címmel készült CG animált sorozat az SNK megbízásából, amelyben Kyo Kusanagi és a franchise többi ismert karaktere is felbukkan. Már mutatjuk is, erre tessék!

Hirdetés

Talán a The King of Fighters verekedős széria nem kap annyi reflektorfényt, mint hasonszőrű társai (például a Mortal Kombat, a Tekken vagy a Street Fighter), mégis megvan a maga rajongóbázisa, akik szeretnék kedvenceiket minél többször látni. 

Hirdetés

Az SNK égisze alatt megjelenő The King of Fighters: Destiny animációs szériában pedig erre minden lehetőségük meg is lesz, hiszen a hivatalos honlap információi szerint több mint húsz karakter képviselteti majd magát a franchise-ból - többek között Kyo Kusanagi, Benimaru Nikaido, Goro Daimon, Terry Bogard, Andy Bogard, Joe Higashi, Ryo Sakazaki, Robert Garcia és Yuri Sakazaki is.

A sorozat első két epizódja már nézhető a YouTube-on, részenként húsz percet kell csak rászánnia annak, aki kíváncsi (japánul sem kell tudni hozzá, mert van angol felirat): 

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)