Hirdetés

Timothy Olyphant utálta eljátszani a Hitman főszerepét, és el is árulta, hogy miért

|

Timothy Olyphantnak is lehet rossz időszaka.

Hirdetés

A Hitman játékokat minden bizonnyal senkinek nem kell bemutatnunk. A sorozat már több mint 20 éve velünk van, az IO Interactive pedig az elmúlt időszakban is aktívan dolgozik azon, hogy minden generáció megtapasztalhassa milyen a kopasz bérgyilkos bőrébe bújni.

Timothy Olyphant még ennél is közelebb kerülhetett Hitman karakteréhez, hiszen az első filmes adaptációnak 2007-ben ő lehetett a főszereplője. Azonban ha azt hisszük, hogy egy ilyen szerepet biztosan örömmel vállalt el, rossz úton járunk.

Hirdetés

A filmet megelőző időszakban a színész a Deadwood című sorozatban játszott, és ekkor költözött egy újonnan vásárolt házba, mely komoly költségeket akasztott a nyakába. A fő bevételi forrást jelentő produkciót azonban 3 szezon után abbahagyták, így gyorsan munkát kellett találnia Olyphantnak.

Végül két olyan szerepet is elvállalt, amire más helyzetben nem feltétlenül mondott volna igen. Az egyik a Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed főgonosza, Thomas Gabriel, a másik pedig bizony a 2007-es Hitman film főszerepe.

A színész beszámolója szerint mikor megkeresték a szerepekkel, csak ennyit mondott:

"Beszállok, benne vagyok. Épp vettem egy házat. Nem hallottad? Most törölték a műsoromat. Igen, megcsinálom."

Ugyan Olyphant nem titkoltan kizárólag a pénz miatt vállalta mind a két szerepet, legalább profin állt hozzá és a maximumot nyújtotta, még akkor is, ha valójában semmi kedves se volt az egészhez, és a háta közepére sem kívánta ezeket a filmeket. Végül nem aratott a kritikusok közt nagy sikert a 2007-es Hitman adaptáció, így is 100 millió dollár fölött hozott a konyhára, miközben 24 millió dollár elég volt, hogy elkészítsék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)