Hirdetés

Több előzetes is érkezett a Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge folytatásához

|

Azért ne két teljesen eltérő videóra számítsatok.

Hirdetés

Tavaly jelent meg a Mortal Kombat Legends anime első része, a Scorpion's Revenge, mely a hibái ellenére egészen pozitív fogadtatásban részesült, a kritikusok és a franchise rajongói egyaránt elégedettek voltak a látottakkal.

Amint az utólag kiderült, a Warner Bros. döntéshozóit is meggyőzte a felnőtteknek szóló film eredményei, hiszen már javában készül a folytatás, amihez most két, részben eltérő előzetest kaptunk.

Hirdetés

Szerencsére semmilyen jel nem mutat arra, hogy késne a második rész, így azt minden bizonnyal már most nyáron megnézhetjük majd. Addig is itt a két új trailer.

Green Band Trailer:

Red Band Trailer:

Ahhoz, hogy megnézhessük az előzeteseket, bejelentkezéssel kell bizonyítanunk, hogy elmúltunk 18 évesek, ezen talán senki nem lepődik meg.

Jó hír, hogy a Battle of the Realms produkciós csapatába visszatért az első film rendezője, így minden adott egy sikeres folytatáshoz. Amíg erre az animére vártok, lessetek rá, hogy az első részen túl, melyik az a kilenc videojátékos film, ami szerintünk mindenképp megér egy esélyt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)