Hirdetés

Több mint 20 millió forintba került a világ legnagyobb, működő PlayStation 5-je

|

Egy youtuber 70 ezer dollárt adott ki a masináért, ami 3 méter magas és 227 kg-ot nyom.

Hirdetés

Eljutottunk addig a pontig, hogy a világon semminek nincs már semmi értelme, úgyhogy teljes nyugalommal vettük tudomásul, hogy készült egy óriási PlayStation 5, ami 100-szor akkora, mint az eleve is nagy alapgép. Nem tudjuk, miért létezik, vagy miért jó egyáltalán, csak azt, hogy valaki elkészítette, valaki más meg 70 ezer dollárt fizetett érte, ami jelenlegi árfolyamon nagyjából 20,6 millió forintnak felel meg.

A vásárló ZHC volt, egy 19,2 millió feliratkozóval rendelkező videós, aki nem hogy megvásárolta, egyedivé is tette némi festékkel.

Hirdetés

Mint azt az alábbi videó is bemutatja, a gép működik, és jár mellé egy gigantikus kontroller, ami szintén rendeltetésszerűen funkcionál. ZHC egy kihívást is kitalált: ő dekorálta ki a gép egyik oldalát, csapata a másikat, és annak, aki a legjobb művet alkotta meg 100 óra után, felajánlott egy PlayStation 5-öt.

Mindezt megfejelte azzal, hogy ha veszít, véletlenszerűen kisorsolja az óriás PS5-öt, de hogy valamelyest kiegyenlítse az esélyeket, egy képernyőn véletlenszerűen megjelentek feltételek vagy feladatok, amik teljesítéséig a másik oldalon küzdő csapattagok nem dolgozhattak tovább. A végeredményt (és a gigantikus gépet) megnézhetitek alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)