Hirdetés

Több új Assassin's Creed projekt is jön, egyik sem játék

|

Rengeteg új történetet kapunk a Ubisoft orvgyilkosoktól és templomosoktól hemzsegő világából.

Hirdetés

A Ubisoft bejelentette, hogy az Assassin's Creed univerzuma hamarosan tovább bővül. Több alkotó is új projekteken dolgozik, melyek közül egyik sem játék.

Jelenleg több regény, hangjáték, és képregény is készül, és ezek között ugyan lesznek játéksztori adaptációk, de a nagy részük teljesen új tartalom lesz. Még mindig nem számíthatunk Japánban játszódó Assassin's Creed játékra, de legalább kapunk három regényt, melyek a felkelő nap országáról mesélnek.

A kiadó az új projektekhez összeállt az Asmodee Entertainmenttel, és annak csapataival, köztük az Aconyte Booksszal, a Dark Horse-szal, és a VIZ Mediaval.

Hirdetés

Az új sztorikat három kategóriába sorolva fogják megjelentetni, ezeket Classic (történetek, melyeket a játékokból adaptáltak), Chronicles (a játékokból ismerős karakterek eddig nem hallott történetei), és Originals címkékkel fogják ellátni. Az már csak hab a tortán, hogy a hangjátékokban jól ismert szinkronszínészeket hallhatunk majd.

"Köszönhetően a rengeteg alkotónak, akik Ázsiából dolgoznak együtt velünk, igazán innovatív tartalmakra készülhetünk."

A tartalmi áradat bejelentésével több projektet is felfedtek, köztük egy fiatal felnőtteknek szóló Assassin's Creed Fragments című regénysorozatot, ami a 19. századi japánban, a 13. századi Skóciában, és a 17. századi Franciaországban játszódik majd. Egy manga sorozat is érkezik, Assassin's Creed: Blade of Shao Jun címmel, ami az Assassin's Creed Chronicles: China főszereplőjét helyezi középpontba.

Akit érdekelnek a készülő újdonságok, azok tartsák szemmel az Assassin's Creed Stories új aloldalát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)