Hirdetés

Többet játszunk egyedül, mint online

|

Pár éve még voltak, akik úgy gondolták, fölösleges kampányt tenni a játékokba, mert úgyis mindenki multizik, de a Sony ezt meg tudja cáfolni.

Hirdetés

Az nyilvánvaló, hogy őrületes pénzeket lehet kasználni a Fortnite-tal, a Call of Duty játékokkal és más multis címekkel, és ha valamiben tényleg nagy hangsúlyt kap a többjátékos mód, a játékosok természetesen azt fogják játszani hosszútávon. Ugyanakkor az az elmélet, miszerint a single player játékok senkit nem érdekelnek, elég erősen megdőlt az elmúlt években. 

A Sony tett is azért, hogy legyen miben elmélyülnünk, a kiadó szinte összes saját kiadású játéka sztoriközpontú. Egy a Vice Games által megszerzett, 2019 végén a fejlesztőknek továbbküldött bizalmas dokumentumban azt írták, a játékosok már több időt töltenek offline játékokkal, mint multizással.

Hirdetés

A szövegben az is szerepel, hogy az egyik visszatartó tényező lehet, ha a játékosok nem tudják, mennyi időt kell eltölteniük a játékkal, hogy eljussanak bizonyos pontokig, és ennek orvoslására jelentek meg PlayStation 5-ön az Activity Cardok, amik segítenek továbblendülni, illetve mutatják, mivel hogy állnak. Emellett sokaknak nincs túl sok ideje munka, család, iskola mellett, és mire újra leülhetnének játszani, elfelejtik, hol tartottak, nem tudják, hogyan haladjanak tovább.

Ti hogy álltok ezzel? Inkább multiztok, vagy főleg egyjátékos kampányok miatt játszotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)