Hirdetés

Tom Holland újabb PlayStation-adaptáció főszereplője lehet

|

A jelentések szerint pedig egy másik marveles kollégája is csatlakozik hozzá.

Hirdetés

Bármennyire is szeretnék a Jak and Daxter rajongók, a Naughty Dog 2001-ben útnak indított szériája nem egyhamar fog új játékkal bővülni, ezt két éve maguk a fejlesztők is megerősítették. Az akció-platformer szerelmeseinek így egyetlen reménye maradt: az, hogy a korábbi jelentések alapján ebből is feldolgozás készülhet a Sony Pictures felügyelete alatt. 

Olyan projektekhez csaltakozik ezzel a Jak and Daxter, mint az élőszereplős God of War (Amazon Prime Video), a Horizon Zero Dawn (Netflix), a Days Gone (mozi), a Ghost of Tsushima (mozi), a The Last of Us 2. évada (HBO Max), valamint az Uncharted folytatása (mozi). Utóbbi már csak azért is említésre érdemes, mert a Jak and Daxter filmmel osztozkodhatnak a főszereplő színészen.

Hirdetés

Egy iparági bennfentes, bizonyos MyTimeToShineHello azt állítja megbízható marveles forrásokra támaszkodva, hogy a Jak and Daxter film főszereplőjét Tom Holland alakíthatja, társát, az ottsel (félig vidra, félig menyét) Daxtert pedig Chris Pratt szólaltathatja meg - Pratt nagyot megy mostanság szinkronhangként, hiszen a Super Mario Bros.: A film címszereplője után Garfieldot is rá bízták.

A szivárogtató szerint a rendezői feladatokat Ruben Fleischer fogja ellátni, akinek a nevéhez olyan alkotások kötődnek, mint a Zombieland 1-2, a Venom és legutóbb az Uncharted. Fleisher tavaly azt mondta egy interjúban, hogy nagyon király lenne összehozni ezt a projektet, és Holland is jelezte korábban, hogy szívesen elvállalná Jak szerepét egy esetleges adaptációban, ráadásul az ifjú színész és Pratt dolgoztak is már együtt az Előre című Pixar animációs filmben, szóval minden klappol. 

Ti örülnétek egy Jak and Daxter filmnek Hollanddal és Pratt-tel?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)