Hirdetés

Ezt a Tomb Raider arcade játékot sajnos mi nem próbálhatjuk ki

|

Pedig mindenképpen szeretnénk játszani vele, de elég sokat kellene hozzá utazni.

Hirdetés

Az Adrenaline Amusement és a Square Enix együttműködésének köszönhetően hamarosan Tomb Raider arcade játékgépek állnak szolgálatba. A fénypisztolyos móka azonban sajnálatos módon nem a szomszédban debütál. 

Hirdetés

Az amerikai Dave and Buster's étteremhálózat mind a 108 egységében kipróbálható lesz az új Tomb Raider arcade játék, amit természetesen az új mozi kapcsán álmodtak meg. A masinákat bemutató előzetesben mondjuk nagyrészt csak filmjeleneteket, illetve tényleg guszta ételeket láthatunk, magát a játékot csak elvétve mutatják, és ha mégis felbukkan, akkor négy ugrándozó vendég mulat előtte. Lehet, mégsem akkor szenzáció, ezért nem mutatták meg részletesebben? 

Ha nálunk is kipróbálható lenne egy ilyen fénypisztolyos Tomb Raider játék, akkor ti lecsapnátok a lehetőségre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)