Hirdetés

Lara édesapja is a középpontba kerül az új Tomb Raider filmben

|

Graham King, a film producere mesélt nagyon röviden a készülő Tomb Raider reboot történetéről, ami egy, a játékokban eddig ritkán látott sztoriszálat is feldolgoz majd.

Hirdetés

A játékosok már a következő Tomb Raider játékkal kapcsolatos infók után kutatnak, de nem érdemes teljesen megfeledkeznünk arról sem, hogy közeleg készül Lara filmes visszatérése is. A főszereplő kiléte és a bemutató ideje mellett pedig megérkeztek az első infók a történetről is.

A film producere, Graham King mesélt nagyon röviden a HeyUGuysnak a sztoriról, amiről korábban már kiderült, hogy a 2013-as rebootból és a folytatásából, a Rise of the Tomb Raiderből is merít majd.

"Ez kifejezetten az, amit »vissza a gyökerekhez« történetnek neveznénk. A fiatal Lara Croftot látjuk majd, aki az után kutat, hogy az édesapja életben van-e még, szóval van egy ilyen komoly érzelmi összetevője és azt hiszem, ezt találta benne érdekesnek Alicia is"

- mondta King.

Az eddigi játékokban nem volt nagy szerepe Lara édesapjának, viszont a nemrég PS4-re is megjelent Rise of the Tomb Raider egyik központi eleme volt, hogy az ifjú régész édesapja őrültnek tűnő elméletét próbálta bebizonyítani. A fentiek alapján pedig úgy tűnik, ez lehet a film egyik központi szála is.

Mit gondoltok, jól sikerül majd Lara mozis visszatérése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)