Hirdetés

Hé Twitch, ha be van festve a mellem, de nincs rajtam ruha, akkor mi van?

|

A Twitch közleményben igyekszik tisztázni új öltözködési szabályait, a testfestőknek és a strandon streamelőknek már nincs mitől tartaniuk.

Hirdetés

A Twitch tavaly ősszel keményen szigorított az öltözködéssel kapcsolatos szabályain, melynek következtében rengeteg női streamert tiltottak le a platformról. A mély dekoltázs és a lenge szerelés komoly bajba keverhette az előadót, viszont így a népszerűbb testfestők és cosplayerek egyből célkeresztbe kerültek, ahol ugyebár nem a megélhetési pucérkodás volt a motiváció. Ehhez mérten most a szolgáltató igyekszik helyükre tenni a dolgokat.

Hirdetés

Az új szabályzat megnevez néhány nagyon specifikus esetet, melyek kivételt képeznek némely szabályzás alól. Ez nem jelenti azt, hogy az adott kontextuson belül mindent szabad, de így talán egy fokkal átláthatóbbá vált a rendszer a tartalomgyártók számára.

A megnevezett esetek a következőek: úszás a strandon, koncert vagy fesztivál, testfestés, szoptatás, helyszín változtatás (mondjuk strandról egyszerű utcai streamelésre). A Twitch közleménye szerint ez a lista nem tér ki az összes lehetséges kivételre, illetve hogy folyamatosan frissíteni fogják a szabályzat részleteit szükség szerint (főleg a kiskapukat keresők miatt feltehetően).

A lényeg, hogy a fenti esetekben is gondoskodni kell a korábbi szabályzatban megjelölt testrészek kellő takarásáról, de mostantól egy strandon leadott adásra vagy testfestő műsorra már nem fog azonnal lecsapni a cenzúra vasökle, nyilván viszonylag könnyű azért elkülöníteni a valódi tartalmat a kamera előtt pucsító kéregetéstől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)