Hirdetés

Uberwatch - karambolozott a Blizzard autója

|

Az Overwatch rajongókat stílusos verdákkal szállították a rendezvényre, egyiküknek azonban szűknek bizonyult az úttest.

Hirdetés

Tegnap mi is beszámoltunk az Uber és a Blizzard közös promóciójáról, amelynek keretein belül igen durva járgányokkal közlekedhettek Bostonban az Overwatch rajongók.

A dolog nagyon jól ment egészen addig,amíg a Soldier: 76 festésű Ford F650 össze nem koccant egy másik kocsival. Teljesen véletlenül épp arra járt a Gearbox feje, Randy Pitchford, aki az Overwatch legnagyobb konkurenciájának számító Battlebornt promózta épp a PAX Easten, de nélküle is megoldották a problémát.

Hál'isten a balesetben senki nem sérült meg, és mivel két ilyen verda is volt a helyszínen, senkinek nem kellett a Traceres Lamborghinibe vagy a D.Vás Polarisba átülnie. Micsoda szerencse.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)