Hirdetés

Uberwatch - Overwatch verdák szállítják ingyen a PAX East látogatóit

|

Az Uber és a Blizzard egy különleges együttműködést jelentett be, melynek köszönhetően a PAX East látogatói egyedi Overwatch járművekben utazhatnak, melyeket a játék főhősei vezetnek.

Hirdetés

Az idei PAX East látogatói nagyon meg fognak lepődni ha Uberrel szeretnének utazni, ugyanis jó esély van rá, hogy az Overwatch szereplői fogják őket fuvarozni. A Blizzard és az Uber együttműködésének köszönhetően a PAX Eastre érkezők háromféle egyedi Overwatch autóban utazhatnak, ráadásul a játék hősei teljesen ingyenesen fogják szállítani őket.

Ha valaki most Bostonban jár, akkor simán belefuthat a különleges Uber verdák egyikébe. Az Overwatch három szereplője (vagyis az őket megformáló jelmezesek) saját kocsijaikban szállítják az utasokat. Tracer egy Lamborghini Aventador volánja mögé ül, Soldier 76 egy Ford F650 Supertruckot vezet, D.va pedig egy Polaris Slingshot sofőrje lesz. Nézzétek meg az Uberwatch névre keresztelt szolgáltatásról készült fotókat:

Nektek bejönnek az Overwatch verdái? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)