Hirdetés

Úgy tűnik, Ninja végül a YouTube-ot választotta

|

A Mixer megszűnik, a Twitchhez talán ciki lenne visszamenni, így most épp YouTube-on közvetít.

Hirdetés

Tavaly augusztusban jelentette be Ninja, hogy exkluzív szerződést kötött a Mixerrel, októberben pedig azt nyilatkozta, ebben közrejátszott, hogy a Twitch túlságosan korlátozta őt, és a kéréseit nem hallgatták meg az illetékesek. Ennek következtében kissé visszás lenne, ha mégis úgy döntene, visszatér a lilákhoz. Most, hogy a Microsoft elkaszálta streaming platformját, és a továbbiakban a Facebook Gaminggel szövetkezik, a videósok szélnek lettek eresztve, de még sokan csak keresik az új helyüket.

Hirdetés

Tegnap már egy tesztstream árulkodott, ma este viszont hivatalosan is fellőtte első YouTube-streamjét Ninja, ráadásul olyan nagy nevek társaságában játszik, mint TimTheTatman, Courage és DrLupo. Nem tudni még, a továbbiakban is ez lesz-e az elsődleges platformja, vagy egyáltalán egy megállapodás miatt közvetít-e itt, de a napokban ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk. 23,8 millió feliratkozóra már lehet építeni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)