Hirdetés

Új fotón a Fallout sorozat Power Armorja

|

Az ikonikus szerelés valódi, a Fallout sorozatban használt változatát egy fényképen mutatták meg.

Hirdetés

Az Amazon Fallout szériája átveszi a franchise minden fontosabb elemét, így nyilván a Brotherhood of Steel szerelése is része lesz. A nukleáris pusztítás utáni világban a Power Armor egyben szolgáltatja az elérhető legerősebb védelmet és a leghatásosabb fegyvereket, így annak megszerzése mindig nagy pillanata a játékok történetének.

A szériában is fontos lesz a páncélzatok szerepe, így ha nem akarnád látni őket a premierig, akkor semmiképp ne görgess tovább.

Hirdetés

A Fallout áprilisi bemutatója előtt a sorozat kiemelt helyett kapott a Total Film magazinban, ahol egy új fotót is leközöltek a Power Armorról. Ugyan nem ez az első kép a páncélzatról, itt egy akció utáni pillanatot kapott el a fotós: a szerelés láthatóan sérült, de tekintettel a vöröses fényekre és a háttér lángjára, valószínűleg nem az Armor viselője jött ki rosszabbul a találkozóból.

Hogy mi történt pontosan a fotót megelőző pillanatokban, azt majd valamikor április 12. után fogjuk megtudni. Addig is, ha még több látnivalóra vágytok, nézzétek meg az alábbi három posztert!

A szériát a Prime Video platformon láthatjátok majd.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)