Hirdetés

Újabb felvételek szivárogtak ki a Fallout sorozat forgatásáról

|

Ízelítőt kaptunk abból, hogy milyenek lesznek a valódi Vault-Tec cuccok.

Hirdetés

Minden streamingplatform igyekszik ráfeküdni a videojátékok feldolgozására: az HBO Max éppen a The Last of Us-szal hasít, a Netflix számos projektet pátyolgat (Tomb Raider, Splinter Cell, Gears of War, Assassin's Creed, Sonic stb.), a SkyShowtime többek között a Twisted Metalt és a Halót csapatja, az Amazon pedig olyan népszerű szériákat dolgoz fel, mint a God of War és a Fallout. 

Utóbbi forgatása még 2022-ben indult, és amiképen azt az egy ghoult játszó Walton Goggins bejelentette, a munkálatok ezen szakasza márciusban értek véget. De bármennyire is halad jól a produkció, egy képet leszámítva még mindig semmit sem mutattak a sorozatból. 

Hirdetés

Sajnos ezúttal sem hivatalos úton érkeztek látnivalók, be kell érnünk néhány Twitteren/X-en kiszivárgott felvétellel. Egyelőre nem tudni, hogy miről fog szólni a Fallout-sorozat, viszont az alábbi képek és videó alapján a Vault-Tech főhadiszállásán valószínűleg megfordulunk majd - ez az a cég, amely a híres bunkerek, avagy vaultok mögött áll. Nézzétek meg őket alább: 

Érdekes még, hogy egy furgon is látható két fotón, aminek az oldalára az van írva, hogy "Hawthorne Medical Laboratories - A Division of Vault-Tec Corporation", ilyen szervezet viszont nem létezett a játékokban, ami aláhúzza Todd Howard korábbi szavait, miszerint az adaptáció nem fogja újramesélni egyetlen korábbi Fallout sztoriját sem, hanem eredeti története lesz. 

Hivatalos premierdátumot még nem kapott a Fallout sorozat, de a spekulációk szerint 2023 végén/2024 elején számíthatunk rá olyan színészek felbukkanásával, mint Walton Goggins (Aljas nyolcas, A törvény embere), Kyle MacLachlan (Twin Peaks, Dűne), Moises Arias (A nyár királyai, Staten Island királya) és Ella Purnell (Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei, Kick-Ass 2).

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)