Hirdetés

Újabb hibát szúrtak ki a The Last of Us legutóbbi epizódjában

|

Alig több mint egy másodpercig látszik, de a sasszemű rajongók észrevették.

Hirdetés

Sok film-, és sorozatrajongó hobbija, hogy hibákat keresgéljen a kedvenc alkotásaiban: lehet ez egy oda nem illő kellék, egy vágási hiba, vagy épp a stáb néhány tagja, akik nem rejtőztek el a kamerák elől, ahogy ez történt a The Last of Us hatodik epizódjában is.

A Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével forgatott széria továbbra is rendkívül népszerű, de azért a kákán csomót kereső sasszemű nézőknek sikerült egy újabb bakit is kiszúrniuk a most hétfőn közzétett részben - írja a Screenrant. Alig egy másodpercig látható ugyan, de ez elég volt hozzá, hogy a kérdéses jelenet a Twitteren végezze. Innentől kisebb spoilerek következnek, ezért csak az olvasson tovább, aki már látta az epizódot.

Hirdetés

A baki akkor történt, amikor Joel és Ellie megérkeznek Jackson városába, amely a cordyceps-járvány ellenére egészen jól tartja magát a korábban látott településekhez képest. Itt találkoznak Joel testvérével, a Gabriel Luna által megformált Tommyval. Mivel a gomba-apokalipszis után az autós közlekedés csak a kivételezettek luxusa, ráadásul helyeként nem is túl hatékony az utakon álló roncsok miatt, sokan - így a jacksoniak is - lóháton közlekednek. A településen több patást is látunk, érkezésük után pedig Ellie is az egyik, Shimmer nevű lóval kezd barátkozni. Itt szúrták ki, hogy az istállóajtó mögött valószínűleg az egyik stábtag rejtőzhetett, aki a kezével tartja a ló fejét, hogy Bella Ramsey könnyebben meg tudja simogatni, illetve, hogy a kamera is jobban lássa az állatot.

Többen felvetették, hogy az HBO látszólag már hagyományként ejt hasonló hibákat a népszerű sorozataiban - ahogy ez történt például a Trónok harca esetén is - míg mások arra mutattak rá, hogy valószínűleg más sorozatokban is könnyen lehetne efféle bakikat találni, az HBO szériáit azonban általában rengetegen nézik, így nagyobb az esélye is, hogy fény derül valamilyen hasonló ballépésre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)