Hirdetés

Újabb karakter csatlakozott a Mortal Kombat 2 filmhez, megmutatta magát a stáb

|

A The Boys után nagyon furcsa Karl Urbant szakáll nélkül látni.

Hirdetés

Az 55 millió dollárból készített 2021-es Mortal Kombat film nem ment nagyot a mozikban: globálisan kevesebb mint 85 millió dollárt tudott összekaparni, szóval valószínűleg a streaminges szereplése mentette meg, ugyanis a Warner Bros. bizalmat szavazott a folytatásnak, amelyet újfent Simon McQuoid rendez. A Mortal Kombat 1 videojáték mellett tehát emiatt is izgatottak lehetnek a rajongók, pláne azt figyelembe véve, hogy eddig kiket castingoltak az egyes karakterekhez. 

Johnny Cage-et például Karl Urban fogja megformálni, Jade-et Tati Gabrielle játssza el, Kitanát Adeline Rudolph kapta meg, Shao Kahnt pedig Martyn Ford brit testépítő-színész alakítja majd. 

Hirdetés

Persze nem csak belőlük áll a szereplőgárda, sokkal több karaktert láthatunk majd a folytatásban. A hírek szerint az említettek mellett fel fog bukkanni Jerrod (Desmond Chiam), Sindel (Ana Thu Nguyen) és Quan Chi (Damon Herriman), valamint az alábbi forgatási fotó alapján Baraka is, de azt egyelőre nem tudni, hogy kit sikerült leszerződtetni a tarkatan harcos szerepére: 

A visszatérők között pedig köszönthetjük Cole Youngot (Lewis Tan), Sonya Blade-et (Jessica McNamee), Raident (Tadanobu Asano), Liu Kangot (Ludi Lin), Shang Tsungot (Chin Han), Sub-Zerót (Joe Taslim) és Scorpiont (Hiroyuki Sanada) is. Az alábbi csapatfotón - amelyet az előzőhöz hasonlóan Todd Garner producer osztott meg Twitteren - régi és új arcok mosolyognak ránk: 

Garner egy másik tweetben azt írta, hogy meghallgatták a visszajelzéseket, tanultak a  hibáikból és elkötelezettek aziránt, hogy a lehető legjobb folytatást készítsék el. Nektek hogy tetszett az első?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)